Royal Crown

car detailing  & cosmetics

INFO

Car detailing

Is het grondig reinigen en verzorgen van zowel de interieur (binnenkant) en exterieur (buitenkant) van een auto.

Ons doel is om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.  Het is meer dan alleen een wasbeurt, het is een complete verzorging van uw auto.

Omdat iedere auto anders is, zo ook uw wensen, is de prijs ook bij ieder voertuig anders. Wij maken uw wens op maat.


Ceramic Guard, voor een keramische coating

Ceramic Guard is een uniek product van CARTEC op basis van het SiCarbon+ molecuul. Een revolutionaire coating met een zeer goede bescherming en een sterke water- en vuilafstotende werking op de autolak. De lak krijgt een zichtbaar diepere kleur en glans gecombineerd met het ''easy to clean' effect.

Ceramic Guard wordt aangebracht door ervaringsdeskundigen. Een goede voorbehandeling van de autolak is onmisbaar en heeft grote invloed op het uiteindelijke resultaat. Onze specialisten weten wat de lak nodig heeft voordat ze de coating aanbrengen. Wij werken met de beste producten.

Een keramische coating maakt het onderhoud van uw auto veel gemakkelijker. De coating voorkomt dat vuil, stof en andere verontreinigingen zich aan de lak hechten, waardoor uw auto langer schoon blijft en minder vaak gewassen hoeft te worden. Deze coating biedt de beste slijtvaste bescherming voor de laklaag van uw auto.

Garantie

Een Ceramic Guard-specialist geeft een standaard garantie van drie jaar op het behandelde lakwerk. De garantie geldt alleen als de coating door een Ceramic Guard-specialist is aangebracht volgens de juiste methode.
Met Ceramic Guard 4life kiest u voor een nog langere garantie. Als u de jaarlijkse controle en onderhoudsbehandeling van Ceramic Guard laat uitvoeren, blijft de garantie geldig. Per controle en onderhoudsbehandeling geldt de garantie weer een jaar langer. Ceramic Guard-specialisten voeren de controle en behandeling voor u uit.


 


E-mailen
Bellen
Map